Transformatie Een man worden betekend niet alleen een verandering van de buitenkant. De binnenkant, dus de pers Trainen voor een goed lichaam Dat een gespierd lichaam beter staat dan een dik lichaam is voor iedereen wel duidelijk. Iemand d Datingsites Wanneer het echt niet lukt om als hunk tijdens het uitgaansleven een mooie date te vinden, is er

Mannelijke ontwikkeling

De mannelijke ontwikkeling kan vandaag nog beginnen. Als je denkt dat je niet mannelijk bent, of je hoort vaak van anderen dat je niet mannelijk bent dan zit er misschien een kern van waarheid in. Een man hoort er breed uit te zien en heeft baardgroei. Nu zal die baardgroei wel goed zitten maar als je zo smal bent als je vriendin dan ben je niet mannelijk. Niet alleen kun je er mannelijk uitzien, het is essentieel je ook mannelijk te gedragen. Verlies dus je puberaal gedrag en ga je gedragen als een man. Een man kan veel stress aan en heeft voldoende zelfvertrouwen. Met de leeftijd zal je mannelijkheid zich steeds meer ontwikkelen. De mannelijke ontwikkeling begint in de pubertijd. Je stem zal lager worden en de haargroei begint op je gezicht, borst en rond de geslachtsdelen. Ook de spieren worden groter en dikker, je krijgt meer kracht, vooral in je armen, borst en benen. Je krijgt meer verantwoordelijkheden en leert hier mee omgaan. Van tegenslagen leer je en je leert ze te accepteren. Ook risico's nemen en de gevolgen van beslissingen, goed of slecht, dragen er aan bij dat je je zult ontwikkelen als man.

Natuurlijk selecteren

Van nature zijn mannen gespierder dan vrouwen. Dit heeft te maken met het feit dat tijdens de evolutie is bepaald dat de man op jacht gaat naar voedsel en de vrouw meer zorg draagt aan de kinderen. De man behoord zijn nageslacht te verdedigen tegen eventueel gevaar. Hoe mannelijker een man, hoe meer intimiderend hij overkomt op zijn vijanden. Vandaar dat een mannelijk lichaam zo populair is. Vrouwen kiezen van nature voor een man die duidelijk goede genen heeft. Dit gaat vrij onbewust. Bij het zoeken van een partner zullen vrouwen de man (onbewust) beoordelen op hoe groot de kans is dat ze goede baby's met goede genen leveren. Dit heeft onderzoek aangetoond. In de dierenwereld werkt het precies hetzelfde. Het sterkste mannetje krijgt het vrouwtje en zorgt voor nageslacht. Darwin noemde dit verschijnsel 'the survival of the fittest', de fitste overleefd. Hoewel geld tegenwoordig eveneens een grote rol speelt, selecteren vrouwen de mannen vaak op hoe fit hij is.

Een man worden

Een mannelijke uitstraling wordt meer gewaardeerd dan een onmannelijke uitstraling. Ben jij een laatbloeier met moet je nog zelfverzekerder worden? Geen probleem, het is nooit te laat om je zelfverzekerdheid te vergroten en het ontwikkelen van een mannelijk lichaam, hoe eerder je begint hoe beter. Wanneer je echter al rond de leeftijd van 30-40 jaar zit, dan is het natuurlijk wel wat moeilijker om op niveau te komen dan wanneer je begin 20 bent. Dat komt omdat het menselijk lichaam rond 30 jaar zijn top heeft bereikt en begint af te takelen. Wil je je persoonlijkheid ontwikkelen op mannelijk vlak dan heb je dit probleem niet.

Artikelen

9 Kritische vragen

Sommige mannen hebben ongekend succes bij de vrouwen en dat zonder enige moeite terwijl anderen eindeloos proberen maar steeds maar weer falen. Voor sommige mannen is succes hebben bij vrouwen natte droom die nooit uit zal komen.

De 9 kritische vragen

Wil jij weten of jij bij die groep hoort die steeds maar weer bij de

Lees meer...

Transformatie

Een man worden betekend niet alleen een verandering van de buitenkant. De binnenkant, dus de persoonlijkheid is veel belangrijker. Wanneer je er uitziet als een Griekse goed maar je gedaagd je als een kleine jongen dan wordt je niet serieus genomen, niet op het werk en zeker niet bij de vrouwen. Transformeer dus niet alleen je uiterlijk maar

Lees meer...