Trainen voor een goed lichaam Dat een gespierd lichaam beter staat dan een dik lichaam is voor iedereen wel duidelijk. Iemand d Datingsites Wanneer het echt niet lukt om als hunk tijdens het uitgaansleven een mooie date te vinden, is er Transformatie Een man worden betekend niet alleen een verandering van de buitenkant. De binnenkant, dus de pers

Voedingssupplementen voor een goed lichaam

Een goede manier om je lichaam spieren op pijl te houden en dus ook een mannelijk lichaam is het gebruik van voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn aanvullingen op de dagelijkse voeding met een geconcentreerde bron van een of meer vitaminen, mineralen en andere nutriënten. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van normale voeding. Eiwitten shakes zijn populair. Er zijn vele shakes op de markt te verkrijgen van verschillende typen. Hoe duurder de shake, hoe bekender het merk. Het is onzin om te stellen dat duurdere shakes beter resultaat leveren, het blijven tenslotte gewoon eiwitten. Wanneer je tijdens het trainen je lichaam voorziet van voldoende eiwit zal je minder last hebben van spierpijn na het trainen doordat spieren sneller herstellen en melkzuur sneller zal worden afgevoerd. Eiwitten zorgen immers voor de opbouw van de spier.

Spierpijn

Spierpijn wordt veroorzaakt door melkzuurophoping in de spieren doordat melkzuurgisting in het lichaam energie vrijmaakt. De energie die het lichaam produceert wordt in wetenschappelijke termen ATP genoemd. Normale energie of ATP productie gebeurd via de zogeheten citroenzuurcyclus waarbij glucose wordt afgebroken en er energie vrijkomt in de vorm ATP. Bij de citroenzuurcyclus komt 38 ATP vrij door aanwezigheid van zuurstof. Intensieve inspanning van de spieren vraagt veel zuurstof. Wanneer de spieren zo actief dat de zuurstof niet voldoende is om de citroenzuurcyclus te laten verlopen dan schakelen de spieren automatisch over op de melkzuurgisting. Melkzuurgisting levert zonder zuurstof en zeer snel 2 extra ATP aan energie. Enige bijwerking is dat het melkzuur zich ophoopt in de spieren om later afgevoerd te worden naar de lever voor de vorming van glucose. Deze melkzuur opgehoopt in de spieren veroorzaakt de spierpijn veroorzaakt de spierpijn.

Ander gebruik van pillen

Er is nog een lichaamsdeel dat erg kan profiteren van voedingssupplementen. En dat is je penis. Veel mannen vragen zich af of hun jongeman wel groot genoeg is. Zij weten niet dat de gemiddelte penisgrootte en lengte in Nederland tot de grootste van de westerse wereld behoord. Mocht je toch onzeker zijn en er iets aan willen doen dan kun je overwegen penisvergrotende pillen te gebruiken al of niet in combinatie met oefeningen zoals Jelqing. Er zijn verhalen bekend van een groei van tussen de 5 en 7 centimeter. Natuurlijk is dat wel afhankelijk van hoeveel je zelf wil investeren. Zowel in tijd als in geld, want voor dit geld: je kunt met oefeningen aan de slag gaan, maar ook met apparatuur. Deze apparatuur geeft meestal beter resultaat, maar kost natuurlijk ook wat meer.