Datingsites Wanneer het echt niet lukt om als hunk tijdens het uitgaansleven een mooie date te vinden, is er Trainen voor een goed lichaam Dat een gespierd lichaam beter staat dan een dik lichaam is voor iedereen wel duidelijk. Iemand d Transformatie Een man worden betekend niet alleen een verandering van de buitenkant. De binnenkant, dus de pers

9 Kritische vragen

Sommige mannen hebben ongekend succes bij de vrouwen en dat zonder enige moeite terwijl anderen eindeloos proberen maar steeds maar weer falen. Voor sommige mannen is succes hebben bij vrouwen natte droom die nooit uit zal komen.

De 9 kritische vragen

Wil jij weten of jij bij die groep hoort die steeds maar weer bij de vrouwen zal falen? Beantwoord dan de volgende 9 vragen voor jezelf.

1.    Maak je je iedere keer weer zorgen of je wel of niet voldoet aan de standaardeisen van vrouwen?
2.    Word je extreem nerveus wanneer het tijd is voor de volgende stap met een vrouw?
3.    Ben je bang dat een vrouw er achter komt dat je te weinig ervaring hebt met vrouwen en dat daardoor je kansen verkleinen?
5.    Vat jij een afwijzing persoonlijk op en neem je dit jezelf kwalijk?
6.    Leer jij moeilijk van je fouten bij vrouwen?
7.    Ben je bang dat er iets mis is met je waardoor je geen vrouwen aantrekt?
8.    Ben je bang dat je nooit een vrouw zult vinden of successen boekt bij vrouwen?
9.    Heb jij het gevoel dat je het steeds maar weer verpest wanneer je een vrouw benaderd ?

Beantwoord jij een of meer van deze vragen met ja, dan heb je een probleem met je mannelijkheid.

Mannelijkheid zit van binnen

Iedere man heeft diep van binnen de potentie om een echte man te zijn. Dit is echter niet bij iedereen doorontwikkeld. Veel mannen zijn blijven hangen in de adolescenten fase, sommigen zelfs hun hele leven. Onzekerheid over het lichaam is een grote factor van falen bij vrouwen want onzekerheid is niet mannelijk. Een vrouw is onzeker en heeft een man nodig om bevestigingen te krijgen op eigen initiatief en keuzes die ze maakt. Een man die veel zelfvertrouwen heeft is mannelijker en zal meer succes hebben bij de vrouwen.