Datingsites Wanneer het echt niet lukt om als hunk tijdens het uitgaansleven een mooie date te vinden, is er Tips Tips op een mannelijke uitstraling te behouden zijn er in overvloed. Allereerst is het belangrijk Trainen voor een goed lichaam Dat een gespierd lichaam beter staat dan een dik lichaam is voor iedereen wel duidelijk. Iemand d

Mannelijk Lichaam

Hoe mannelijk je lichaam is, ligt aan een aantal factoren. Sport je veel en krijg je genoeg beweging dan is onwaarschijnlijk dat dit niet te zien is aan je uiterlijk. Hoe een lichaam is gebouwd, is afhankelijk van de genen. De een is van nature iets dikker, de ander iets dunner. De een is breed gebouwd, de ander niet. Lange mensen hebben vaak aanleg tot het bouwen van een flinke spiermassa en zijn vaak van nature gespierder. Kleine mensen hebben in mindere mate een mannelijk lichaam en hebben vaak sneller potentie om dik te worden.

Ideale mannelijke lichaam

Het ideale mannelijke lichaam is volgens de maatschappelijke eisen een lichaam dat voldoet aan dat van een atleet. Sinds de tijd van de oude Grieken en eerder worden mannen afgebeeld met een brede borst kast en een sixpack. Vrouwen vinden over het algemeen zo'n atletisch lichaam het meest sexy. Modellen in tijdschriften zullen er altijd fit uitzien en zullen altijd aan de standaarden als sixpack en brede borst kast voldoen. Mannen willen er graag zo uitzien en de vrouwen verkiezen deze mannen boven anderen. Let op! Dit is echter niet altijd het geval. Als je zo ver nog niet bent is er geen man overboord. Hoe je een vrouw versiert kan op vele wijzen. Je leest erover op het portaal met een vrouwen verleiden cursus. Een goed gebouwd en getraind lichaam maakt het echter wel een stuk gemakkelijker.

Genetisch lichaamstypen

Er zijn 3 lichaamsvormen te noemen ectoform (snelle stofwisseling) , mesoform (normale stofwisseling) en endoform (trage stofwisseling). De ectoform is van nature slank en vaak niet gespierd. De mesoform is van nature van normaal prostuur en gemiddeld gespierder. De endoform is vaak dikker dan gemiddeld maar ook gespierder dan gemiddeld. Hoeveel moeite je moet doen om een mannelijk lichaam te krijgen hangt vaak af van deze genetisch bepaalde lichaamstypen. Iemand die endoform is zal meer moeten trainen om dezelfde spiermassa te bereiken dan iemand die ectoform of mesoform is. De ecto en mesoform groeien sneller spiermassa maar moeten wel meer moeite doen om het vetgehalte te laten dalen, vooral de mesoform.

Artikelen

Voedingssupplementen voor een goed lichaam

Een goede manier om je lichaam spieren op pijl te houden en dus ook een mannelijk lichaam is het gebruik van voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn aanvullingen op de dagelijkse voeding met een geconcentreerde bron van een of meer vitaminen, mineralen en andere nutriënten. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van normale vo

Lees meer...

Trainen voor een goed lichaam

Dat een gespierd lichaam beter staat dan een dik lichaam is voor iedereen wel duidelijk. Iemand die fit is ziet er beter en gezonder uit dan iemand die niet fit is. Mensen die fit zijn voelen zich doorgaans beter dan mensen die niet fit zijn. Bezoek een of twee dagen per week de sportschool en varieer iedere week van spiergroep die u traint.

Lees meer...