Trainen voor een goed lichaam Dat een gespierd lichaam beter staat dan een dik lichaam is voor iedereen wel duidelijk. Iemand d 9 Kritische vragen Sommige mannen hebben ongekend succes bij de vrouwen en dat zonder enige moeite terwijl anderen e Tips Tips op een mannelijke uitstraling te behouden zijn er in overvloed. Allereerst is het belangrijk

Transformatie

Een man worden betekend niet alleen een verandering van de buitenkant. De binnenkant, dus de persoonlijkheid is veel belangrijker. Wanneer je er uitziet als een Griekse goed maar je gedaagd je als een kleine jongen dan wordt je niet serieus genomen, niet op het werk en zeker niet bij de vrouwen. Transformeer dus niet alleen je uiterlijk maar ook je innerlijk. Wie niet tevreden is met zijn lichaam en er iets aan wilt veranderen moet er vooral niet te lang mee wachten. Een ongezonde levensstijl is uit de mode. Mensen die van nature een zeer slank postuur hebben maar de wens hebben om een gespierd lichaam te hebben en er mannelijk uit te zien zullen zich eveneens moeten inzetten om hun lichaam te transformeren.

Motivatie

Een transformatie gaat niet van de ene op de andere dag. Er is veel tijd en inspanning voor nodig en vooral motivatie. Dagenlang in de sportschool of harde training thuis, het is maar waar je zelf de voorkeur aan geeft. Hoe gemotiveerd je bent hangt af van hoe zeer je een mannelijk lichaam wilt hebben. Heb jij werk waarbij je de gehele dag zit en weinig beweging hebt dan heb je de kans dat je, wanneer je af en toe ook nog eens ongezond eet, dikker wordt doordat je meer calorieën opslaat dan je verbruikt. Het is dan belangrijk dat je voldoende sport. Ga desnoods met de fiets naar je werk of maak een grote wandeling tijdens de pauzes. Zorg ervoor dat je in het weekend aandacht en tijd besteed aan beweging wanneer je hier doordeweeks geen tijd voor hebt.